sabato 23 novembre 2024
  • » Piacenza
  • » Risotto con i codini di maiale (risott cun i cuein ad gogn)

Risotto con i codini di maiale (risott cun i cuein ad gogn)

risott cun i cuein ad gogn

Risotto con i codini di maiale (risott cun i cuein ad gogn)
Boil, scrape and clean the pig tails, then you leave to cool.
Will be set to cook slowly in salted water with onion, celery and carrot.
Meanwhile sauté in a pan a knob of butter, chopped onion, ham and garlic, join now pigtails half cooked, cut into logs.
You let it cook for a few minutes, adding some spurts of dry white wine, a pinch of salt, pepper and some chopped tomato.
When everything is tied joins a few tablespoons of broth, making sure that the sauce covers the pieces of pigtails and cook on low heat with the lid.
At this point you are brown in a pan butter and onion sliced thin, joins the rice is cooked and wetting it with the hot broth and sprayed repeatedly with dry white wine.
When ready capsizes on serving plate forming a base on which will arise pigtails and their sauce.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK