sabato 23 novembre 2024

Trippa alla Piacentina

Trippa alla Piacentina

Trippa alla Piacentina
Clean and wash several times tripe. Blanch for a few minutes in a saucepan with the onion, celery, carrot, bay leaf and flour.

Drain well and cut the tripe into strips.

Put the bacon in a pan and adding chopped vegetables and garlic previously used.

Add the tripe, the butter, the 'oil, sage and bay leaf.

After a few minutes add the white wine and let it evaporate.

Then add the tomatoes and broth, then cover and cook over low heat for about 4 hours.

Ten minutes before the tripe is ready add white beans, previously boiled.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK